BHG Henkilökuvissa

 • Olen aina nauttinut työskentelystä laaja-alaisesti, jotta voin haastaa itseni ja käyttää monipuolista osaamistani jokapäiväisessä työssä. Pienestä pitäen olen purkanut asioita osiin ymmärtääkseni, miten ne toimivat - nyt teen samaa teknisemmässä ympäristössä ja tiedän, että kaikki tekemäni työ on näkyvissä suoraan loppuasiakkaille näytettävässä lopputuloksessa. Nautin siitä, että pääsen yhdistämään työssäni teknologiaa, käyttäjäkokemusta sekä taustatietojen ymmärtämistä. Joka päivä on erilainen ja aina on uusia asioita odottamassa - aika ei todellakaan käy tylsäksi.

  Miia Tarvainen

  eCom Product Owner

 • Edututor Oy:n toimitusjohtajana vastaan meidän tuotteiden hankinnoista sekä teen yhteistyötä läheisesti muiden BHG Finlandin yhtiöiden tuotepäälliköiden sekä hankintatiimien kanssa. BHG on organisaationa erittäin motivoiva, kannustava ja eteenpäin pyrkivä. Teemme ratkaisuja ja päätöksiä nopeasti mutta silti dataa kunnioittavasti ja järkevästi. Kulttuuri ja ympäristö on hyvin yrittäjähenkinen joka antaa mahdollisuuden menestymiselle ja oman uran kehittämiselle. Edututor on ollut osa BHG:ta nyt kolmen vuoden ajan - on ollut hienoa olla osa suurempaa kokonaisuutta ja matka jatkuu.

  Ossi Jääskeläinen

  CEO Edututor

 • Olen urani aikana saanut olla mukana useissa eri yksiköissä BHG Groupissa. Työskennellessäni showroomissa, myyntipalvelussa ja nykyisin asennuspalveluiden parissa olen saanut seurata aitiopaikalta, kuinka vanhat toimintamallit ovat hiljalleen saaneet rinnalleen uudenlaisen kaupankäynnin tavan verkkokaupan parissa. BHG Groupissa työn tekeminen on ainutlaatuista. Olemme erittäin mukautuva tiimi ja työskentelemme päivittäin yhteisen päämäärän eteen. Jokainen työntekijä on tietoinen siitä, minkä takia juuri hänen työpanoksensa on tärkeä organisaation menestymisen kannalta. Henkilöstö omaa suuren sydämen ja on erittäin motivoitunut työhönsä. Kohtaan päivittäin haasteita, joihin ei ole vastausta löydettävissä oppikirjoista. BHG Groupista löytyy oman alansa huippuosaajat, joiden kanssa yhdessä löydämme ratkaisuja ja saamme asiat toimimaan nykyaikaisessa liiketoiminnassa. Tiivis yhteistyö eri yksiköiden kanssa mahdollistaa parhaan lopputuloksen. Koen olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä yhdessä näiden ihmisten kanssa.

  Mikko Heikura

  Head of Installation Services

 • Olen tehnyt pitkän uran BHG Groupissa ja sen edeltäjäyhtiössä. Olen saanut kunnian nähdä organisaation toimintaa monesta näkökulmasta ja työskennellä upeiden ihmisten kanssa. Nykyinen työni markkinointijohtajana on kaukana tylsästä. Uskomme, että markkinoinnin yhtenä tehtävänä on kyseenalaistaa vanhat säännöt ja luoda sen myötä uusia sääntöjä tekemiseen. Haluan luoda markkinointia, joka herättää tunteen ja jättää jäljen. Luovuuden on annettava kukkia ja liiketoiminnan tavoitteiden on toimittava selkeänä puutarhurina, joka lopulta päättää mikä on kukkimisen arvoista. Saan tehdä töitä päivittäin hyvin monenlaisten ihmisten kanssa. Oli kyseessä oma henkilöstömme, tavarantoimittajamme tai yhteistyökumppanimme, tärkeintä on että yhteistyö on kaikille inspiroivaa. Silloin tulokset ovat pitkällä tähtäimellä loistavia. Onneksi BHG Groupiin ja sen kumppaneiksi on valikoitunut joukko ihmisiä, jotka saavat toisistaan parhaat puolet esiin.

  Päivi Nieminen

  Chief Marketing Officer

 • Nautin työssäni aidoista kohtaamisista. Pyrin aina pääsemään tavarantoimittajan ihon alle, löytämään tarinan heidän tuotteidensa takana. Päämääränä pitää olla win-win tilalle, me tunnemme kuluttajat ja toimittaja tuotteensa. Jos molemmat uskovat yhteiseen tavoitteeseen ja tekevät töitä sen eteen niin lopputulos ei voi olla muuta kuin maaginen. BHG:lla olen työskennellyt monessa roolissa ja niin varaston pumppukärryt kuin myymälän kassakone on tullut tutuksi. Ymmärrän toimitusketjumme lainalaisuudet alusta loppuun ja pystyn sitä kautta tukemaan eri toimintojamme. Jokaisen meidän työpanos on tärkeä, jotta yhteinen päämäärämme - tyytyväinen asiakas toteutuu.

  Tomi Uusitorppa

  Commercial Director

 • Jokainen Showroomin työpäivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Työni on haastavaa, josta pidän erityisen paljon. Saan työssäni käyttää kaikkia vahvuuksiani vapaasti ja luovasti. Johdan tiimiäni esimerkin voimalla, "tehdään asiat yhdessä". Saan kehittää toimipistettäni, miten sen parhaaksi ja kaupallisesti näen. Saan ylemmältä johdolta tuen toteuttaa itseni ja toimipisteeni kehitystä. Minulle tärkeintä työssäni on, että töissä on mukava olla ja saan olla siellä huippu tiimini kanssa.

  Teemu Koski

  Head of Showroom Sales

Työskenteletkö jo yrityksessä BHG Finland?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@bhggroup.fi