Tiimi

Sales

Connect

Myyntimme palvelee Tammiston ja Ideaparkin Showroomeissa. Lisäksi palvelemme asiakkaita puhelin- ja chat-palvelussa. 

Myyntipalvelumme auttavat asiakasta oikean tuotteen valinnassa ja tilauksen tekemisessä, olipa kyse yksittäisen tuotteet tilaamisesta tai isomman projektin tarjouslaskennasta! Tiimien ensisijainen tavoite on auttaa asiakasta tilaamaan tarvitsemansa tuotteet. Tavoitteena on myös myynnin kasvattaminen ja kehittäminen pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti. Myyntitiimimme ovat erittäin moderneja ja miellyttäviä työympäristöjä, joissa tehdään asioita persoonallisesti omalla tavallamme.

Online-myynti

Normaali työpäivä sisältää monipuolisia myynnillisiä puhelin- ja chat-keskusteluja asiakkaiden kanssa sekä asioiden selvittelyä yrityksen sisällä, tavarantoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Työtä voi tehdä halutessaan täysin etänä. Tiimissä on hyvä meininki ja kaikki auttavat mielellään toisiaan. Myynnissä pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisesti laajan asiakaskunnan ja suuren tuotevalikoiman ansiosta. Palkitsevat tulokset on helposti nähtävissä!

Showroom-myynti

Showroom-myyjän päivät koostuvat monipuolisista myynnillisistä asiakastapaamisista, tarjouspyyntöihin vastaamisista ja asioiden selvittelystä niin talon sisällä kuin muiden sidosryhmien kanssa. Asiakas voi olla yhteydessä myyntipalveluun soittamalla, sähköpostilla tai vierailemalla myymälässä. Myymälässä asiakas pääsee näkemään ja kokemaan useita tuotteita sekä brändejä myyjän avustuksella. 

Slogan “Ei mikään rautakaupan myyjä” pitää paikkansa, sillä Showroomimme ovat nykyaikaisia toimintaympäristöjä. Asiakas saa henkilökohtaista palvelua, jota perinteisessä rautakaupassa saa toisinaan hakea. Tiimin hyvä yhteishenki luo mukavat puitteet päivittäiselle tekemiselle ja monipuolinen tuotevalikoima takaa mielenkiintoisen ja mielekkään työympäristön. Palkitsevat tulokset on helposti nähtävissä!

Meille töihin?

Näet tällä sivustolla kaikki avoimet työpaikkamme, voit jättää tässä avoimen hakemuksen tai lähettää vain yhteystietosi Connect-toiminnon kautta kuullaksesi uusista työpaikoistamme.

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Junailijankatu
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hervanta

Visiokatu
33720 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Ideapark Showroom

Ideapark
37570 Lempäälä Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Innopark Hämeenlinna

Vankanlähde
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Kangasala Edututor

Kannistontie
36100 Kangasala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Postitalo Helsinki

Postitalo
00100 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tallinna Handelmark

A. H. Tammsaare tee
13416 Tallinn Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tammisto Showroom

Tammiston Kauppatie
01510 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tuusula Talotarvike

kalkkikiventie
04300 Tuusula Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vantaa / IP-Agency Finland

Pavintie 2
01260 Vantaa Ajo-ohjeet

Joko BHG Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@bhggroup.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta